projit ab
Jobba hos oss

Jobba hos oss!

NU SÖKER VI FLER PROJEKTÖRER


Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller arkitekt och gärna med några års erfarenhet från yrket. Som person är du strukturerad, noggrann och vill vara med och utveckla projekt av hög kvalitet. Vi värdesätter samarbets- och kommunikationsförmåga högt.

Revit och Archicad kunskap är meriterande.


VARFÖR JOBBA HOS OSS?


Projit är ett ingenjörs- och arkitektföretag med inriktning på projektering av bygghandlingar. I huvudsak hjälper vi och stöttar arkitekten i detta arbete.

Vi tar även uppdrag direkt åt byggherrar, förvaltare och byggföretag. Kontoret har genom åren arbetat med ett flertal olika typer av projekt. Ny- och ombyggnad av kontor, butik, bank, sjukhus samt bostäder och fotbollsarenor står alla på projits projektlista.


Vi erbjuder dig en social roll där din kunskap är en viktig del av att genomföra projekt med bästa resultat. Som medarbetare på Projit kommer du ha möjlighet att arbeta i spännande projekt. Du kommer arbeta i projektetens alla skeden, från skiss till bygghandling. Då vi i huvudsak arbetar tillsammans med andra arkitekter kommer du att få en stor variation i projekt och arbetsuppgifter. VÅRA VÄRDERINGAR OCH KÄRNVÄRDEN


Vi ska göra varandra bättre!


Vi är ett litet familjärt kontor med högt i tak där vi lär av varandra.

Våga fråga och ha kul på vägen tycker vi är bland det viktigaste delarna i vår dagliga verksamhet. Vi tar vårt yrke på största allvar och strävar alltid efter att vi som grupp ska utvecklas och bli bättre, men för att lyckas med det tror vi att det ärviktigt att göra roliga saker tillsammans. Det kan vara allt från att delta i aw efter jobbet, en sväng med gocart eller en skidresa till Åre.


Låter det intressant?


Urval och intervju sker löpande, så vi tar gärna emot din ansökan

så snart som möjligt.

Norra Tornen -  Arkitekt OMA - kund Oscar Properties