projit ab
Vad vi gör

VAD VI GÖR

BYGGHANDLINGAR

Projit är ett ingenjörs- och arkitektföretag med inriktning på projektering av bygghandlingar. Vi arbetar i alla skeden, från skiss till bygghandling

UPPDRAGSGIVARE

Våra uppdragsgivare är främst arkitekter som behöver hjälp och stöd i projekteringen. Vi tar även uppdrag direkt från fastighetsutvecklare och byggare.

79&Park -  Arkitekt BIG - kund Oscar Properties

EXEMPEL PÅ UPPDRAG

Bobergskolan 

arkitekt MAX Arkitekter

beställare Max Arkitekter


Bobergskolan är en grundskola för 900 elever placerad i hjärtat av Ferdinand Bobergs gasverk i Hjorthagen (nya djurgårdsstaden) 


I detta projekt har vi arbetat i nära samarbete med Max Arkitekter under hela bygghandlingsskedet. 

Skolan är byggd på en trång tomt där relativt stora byggnadsvolymer ska inordna sig den gamla industrimiljön samtidigt som de uppfyller dagens tekniska- och miljömässiga krav.

Sammantaget skapade det ett spännande projekt med en hel del utmaningar. 

Det känns därför extra roligt att skolan blev vald till årets skolbyggnad 2020.


Byggherre är Sisab

Helix - Norra Tornen

arkitekt OMA

beställare Oscar Properties


I Oscar Properties bostadsprojekt 79&Park på Gärdet i Stockholm har vi medverkat i rollen som utförandearkitekt för insidan av huset.

Arbetet har varit inriktat på anpassning av planer med hänsyn till svenska krav och normer, uppställningar huskomplettering, inv trappor, detaljer mm. Arbetet har utförts i FU och BH skeden.


Beställare Oscar Properties Bygg

Kv Klacken

arkitekt Nyréns

beställare PEAB


Med avstamp i Systemhandlingar har projit medverkat som arkitekt i projekteringen av Bygghandlingar. Arbetet har utförts i Revit och innehåller alla delar av ett projekt.


Beställare PEAB